Budinca de castane cu rom

Ingrediente:

Castane intregi sau piure
Ciocolata neagra 75% cacao
Unt
Lapte
Faina
Zahar

Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-o craticioara, iar cand acesta incepe sa se topeasca adaugati aceeasi cantitate de faina si amestecati bine. Adaugati laptele si continuati sa omogenizati. Foarte important, focul trebuie sa fie mic! Se amesteca in continuu pentru ca ingredientele sa nu se lipeasca. Acestea vor forma o crema.
In crema obtinuta se adauga piureul de castane sau castanele fierte, zaharul. Se taie marunt ciocolata neagra si se adauga in crema inca fierbinte.
Pofta buna!

One Response to Budinca de castane cu rom
  1. […] Piureul din castane este unul dintre putinele produse care, prelucrate termic, pastreaza in mare parte vitaminele fructului proaspat. Datorita aportului imens de vitamine si minerale, acesta este un tonic natural extrem de puternic, fiind perfect pentru persoanele aflate in convalenscenta, in crestere, pentru sportivi, copii si batrani sau pentru cei care sufera de anemie sau astenie.” […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *