O mancare delicioasa: muschiulet de porc in crusta de cereale si verdeata

Ingrediente:

Muschiulet de porc 400g

Malai 100g

Oua 2 buc

Patrunjel verde 1 legaruta

Fulgi de porumb 100g

Fulgi de migdale 100g

Praf de usturoi

Mod de preparare

Pentru crusta de cereale si verdeata se folosesc fulgi de porumb, malai si patrunjel taiat marunt. Cele trei ingrediente se amesteca bine intr-un bol.

Se taie muschiuletul in transe mici si se condimenteaza dupa gust cu sare si cu piper, dupa care bucatile de carne se dau printr-un ou batut si prin amestecul de cereale si verdeata.

Se unge o tava cu un pic de ulei in care se aseaza bucatile de carne, urmand sa se introduca in cuptorul preincalzit, unde se lasa timp de 20 de minute, la o temperatura de 160 de grade.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *