Rulouri din salau cu ardei copt si sunca putin afumata

Ingrediente

File salau

Ardei gras (rosu, verde, galben)

Ulei de masline

Sunca afumata

Mod de preparare

Se taie pestele in felii subtiri si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Bucatile de salau se acopera cu o folie transparenta dupa care se bat usor cu un ciocan de snitele.

Peste feliile de peste se aseaza fasii de ardei gras (culori diferite), iar mai apoi salaul se ruleaza. Produsul obtinut se mai ruleaza inca o data, insa de data aceasta in sunca afumata.

Rulourile se aseaza intr-o tava cu ulei ce se introduce la cuptorul preincalzit, unde se lasa timp de 20 de minute, la o temperatura de 160 de grade.

 

Pofta buna!

BabyBoomRo-rulouri-din-salau-cu-ardei-copt-si-sunca-putin-afumata-Cornelia-Ghisoi

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *