Supa crema de dovleac, o mancare foarte sanatoasa pentru copii si adulti, gatita de singura Lady Chef din estul Europei, maestrul culinar dna Cornelia Ghisoi.

Ingrediente: dovleac, ulei de dovleac, seminte de dovleac, ulei de masline, ceapa, pastarnac, unt, smantana de gatit, o lingura de faina si patrunjel frunze.

Urmariti o reteta rapida si super sanatoasa pentru copilul dumneavoastra!

Cititi mai multe despre singura Lady Chef din estul Europei, dna Cornelia Ghisoi aici: avantaje.ro

Supa crema de dovleac

Ingrediente :

Dovleac de placinta 500g

Ceapa, pastarnac 200g

Smantana de gatit seminte de dovleac 150g

Ulei  de dovleac 20g

Sare foarte putina

Unt 40g

Faina 1 lingurita

Mod de preparare:

Ceapa, dovleacul si pastranacul se taie cuburi nu foarte mici. Se pune putin unt la incins si se adauga toate legumele. Dupa cateva minute se adauga apa fierbinte si o lingurita de faina dizolvata in putina apa rece. Se lasa la fiert 30 de minute. Cand sunt gata se pun in blander cu 1 lg de smantana, putin unt rece si se amesteca. Deasupra se presara semintele de dovlec taiate , cateva picaturi de ulei de dovleac. Se decoreaza cu patrunjel cret si o urma de smantana de gatit.

Pofta buna!

One Response to Supa crema de dovleac
  1. […] se transmite din om in om, fara a se lua in considerare cat este de falsa aceasta afirmatie! ”Ca patrunjelul in supa, nici nu ajuta, nici nu […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *