Voiam sa le putem da micutilor nostri ceva bun, dulce, cu ciocolata, care sa fie sanatos si care sa nu dauneze corpurilor micute si fragile de copil. Corina Bacalu, artist culinar raw vegan, ne-a propus sa incercam tortul de ciocolata si capsuni raw vegan, si curiosi fiind, ne-am spus ca nu avem nimic de pierdut. Am luat o decizie excelenta, pentru ca atunci cand am vazut cat de simplu este sa prepari bunatatea asta de tort si cat de gustos este, ne-am zis ca trebuie sa-l mai incercam. Si ca sa nu credeti ca vorbeste doar gurmandul din noi, uitati-va la picii nostri cu cata pofta mananca tortul de “ciocolata”. 😀

Ingrediente blat:
200 gr migdale ( sau nuci, caju, alune de padure)
200 gr curmale
50 gr fulgi cocos
2 linguri unt cocos
2 linguri de apa

Preparare blat:
Se maruntesc mai intai migdalele, apoi se adauga restul ingredientelor, la sfarsit se pune putina apa. Cand amestecul este lipicios, se pune intr-o forma de tort ( diametru de 24 – 26 cm) cu peretii detasabili, pe fundul careia am pus hartie de copt. Se preseaza uniform cu degetele si se pune la rece pana cand este gata si crema.

Vezi cum se prepara crema tortului de ciocolata si capsuni aici.

 

 

 

 

One Response to Tort de ciocolata si capsuni; partea 1 – blat de tort raw vegan
  1. […] Vezi cum se prepara blatul tortului de ciocolata si capsuni aici […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *