Rosii umplute cu branza de capra – o gustare sanatoasa pregatita de singura Lady Chef din estul Europei, dna Cornelia Ghisoi.

Ingrediente:

Rosii cherry 10 sau 20  buc

Crema de branza de capra

Paine 100g

Galbenus de ou fiert  2 buc

Ceapa verde sau obisnuita 50g

Unt 30g

Marar 1 leg

Mod de preparare

Se pune putina paine la inmuiat in lapte, iar intre timp se fierb doua oua tari, ale caror galbenusuri vor fi date pe razatoare. Se curata o ceapa si se taie marunt.

Se strecoara painea de lapte si se amesteca impreuna cu putina ceapa, cu branza de capra, galbenusul ras, untul si mararul, aceste ingrediente formand o compozitie omogena.

Rosiile se pot umple si orna dupa bunul plac al fiecaruia.

Pofta buna!

2 Responses to Rosii umplute cu branza de capra
  1. […] purpuriu: Rosiile. Cercetari de ultima ora dovedesc ca tomatele sunt un remediu de sanatate […]

  2. […] digestive, la inapetenta, la dureri de cap. Pentru a obtine efectele terapeutice scontate, consumati doar mararul proaspat. Tulpinile de marar pastrate in borcanele cu apa isi pierd rapid proprietatile terapeutice, desi […]


[top]

Leave a Reply to Frunzele de marar | Traim sanatos Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *