Rulou din piept de pui si cu ficatei
O reteta cu un truc delicios !
Ingrediente:
Piept de pui 2 buc
Ficatei pasare 150g
Ceapa 1 buc
Salvie verde
Usturoi
Ou
Marar
Ulei
Mod de preparare
Se toaca marunt ceapa si ficateii si se calesc in putin ulei. Pentru un plus de savoare se adauga usturoi taiat.
Se bate un ou si se toarna peste ficateii de pe foc.
Pieptul de pui se taie in 2 si se condimenteaza cu piper si salvie, dupa care se bate usor cu ciocanul de snitele (pe deasupra puiului se pune o folie transparenta pentru a nu murdari bucataria).
Se pune compozitia de ficatei cu ceapa si ou peste bucatile de piept de pui, dupa care se rasucesc in folie de aluminiu.
Rulourile se pun intr-un vas yena in care adaugam un pic de apa, dupa care vasul se introduce in cuptorul incins, timp de 20 de minute, la o temperature de 180 de grade.
Pofta buna!