Tarta cu dovlecei, un meniu delicios pentru toti copiii, pregatit de Chef Jakob Hausmann.

Tarta cu dovlecei

Ingrediente:

Dovlecei  2 buc potrivite

Oua 2

Telemea de vaca 50 g

Unt

Faina

Ulei de masline

 

Mod de preparare:

Dovleceii se spala si se taie cubulete de aproximativ 1 cm, cu tot cu coaja. Asa cum stim majoritatea dintre noi , in coaja se pastreaza cele mai multe vitamine.

Telemeaua se rade intr-un vas.

Ouale se separa, peste galbenus se pun 2 linguri de ulei si se amesteca. Albusul  cu un praf de sare se bate spuma dupa care se adauga galbenusul si 2 linguri de faina.

Dovlecelul se fierbe 3 minute al dente fara a adauga sare. Dupa ce se scurge bine de apa, dovlecelul se amesteca cu aluatul si cu branza rasa.

In vasul de yena se pune putin unt si se rastoarna compozitia.

Se pune in cuptor la 180 de grade aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *