Budinca de legume

Ingrediente:

Brocoli

Mazare

Fasole verde

Ardei gras

Morcov

Telina

Ceapa

Conopida

Oua

Cascaval

Unt

Pesmet

Smantana de gatit

Mod de preparare

Se taie in cubulete ardeiul gras, telina, morcovul, ceapa si se pun intr-un bol in care se mai adauga mazarea, brocoliul si fasolea verde.

Se bat 2 oua si se amesteca cu smantana de gatit, amestec ce se toarna peste legumele din bol.

Se unge un vas de yena cu unt si se tapeteaza cu pesmet, dupa care in acesta se toarna legumele amestecate cu oul si cu smantana de gatit. Pe deasupra se rade cascaval, iar vasul se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, unde se lasa timp de 20-25 de minute.

Pofta buna!

2 Responses to Budinca de legume
  1. […] poate fi folosita gatita sau murata. Daca nu s-a folosit toata conopida la gatit este indicat sa se pastreze la rece impachetata in folie, insa nu pentru mult […]

  2. […] un fel de fasole care să-i placă. Este foarte adevărat că celor mai mulţi oameni le plac doar păstăile de fasole verde. Indiferent de alegere, este bine de ştiut că fasolea joacă un rol important în gestionarea […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *