Rapid, sanatos si gustos pentru cei mici: chiftelute de curcan cu migdale

Ingrediente:

Carne de curcan  400g

Fulgi de migdale coapte 100g

Oua 1 buc

Verdeata 1 legatura

Ceapa calita 1 buc

Usturoi 2 catei

Paine muiata in lapte 2 felii

Cartofi  1 buc

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un bol mai mare, peste care se adauga paine inmuiata in lapte (stoarsa), cartoful ras (nefiert), ceapa calita, usturoiul tocat, piper dupa gust, mararul tocat si oul. Toate ingredientele se amesteca pana se obtine o compozitie omogena, dupa care se ia un platou si se aseaza compozitia in forma de bilute.

Intre timp prajim in cuptor fulgii de migdale, iar cand s-au racit ii sfaramam.

Se iau mingiutele de compozitie si se dau prin fulgii de migadale, dupa care se aseaza intr-un vas de yena ce a fost uns cu ulei.

Vasul se pune in cuptorul incins si se lasa timp de 20 de minute la 160 de grade.

Pofta buna!

 

BabyBoom-chiftelute-de-curcan-cu-migdale-Lady-Chef-Cornelia-Ghisoi

One Response to Chiftelute de curcan cu migdale
  1. […] Respiratie cu miros neplacut, gingivita – poate parea greu de crezut, dar mararul este stramosul… pastei de dinti. Cu 2000 de ani in urma, parintele medicinii, Hipocrate, […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *