Un preparat rapid si gustos: farfalle cu piept de curcan

Ingrediente:

Piept de curcan  (fiert) 100g (pastrati supa)

Farfalle (fierte) 200g

Ardei gras rosu 1 buc

Iaurt  1 buc

Porumb boabe 100g

Tija de telina Apio 4 buc

Marar verde o legatura mica

Maioneza

Piper

Mod de preparare

Se fierb separat pastele farfalle si pieptul de curcan, dupa care se lasa la racit.

Se taie marunt pieptul de curcan, lucru pe care il repetam si cu tijele de telina Apio si cu ardeiul gras. Atat legumele, cat si carnea dar si pastele farfalle se pun intr-un vas mai mare. La acestea adaugam porumbul, iaurtul, un pic de maioneza, marar tocat si un praf de piper. Toate ingredientele se amesteca pana se obtine o salata omogena.

Pofta buna!

2 Responses to Farfalle cu piept de curcan
  1. […] Vitamina E din compoziţia porumbului reduce riscul apariţiei bolilor de inimă şi ajută organele să se oxigeneze mai uşor. Datorită conţinutului bogat în potasiu şi substanţe din complexul B, consumul regulat de proumb ajută la protejarea sistemul cardiovascular. Scade nivelul colesterolului şi reduce riscul apariţiei cancerului de colon. Previne cancerul la plămâni datorită prezenţei unui tip de caroten. […]

  2. […] urmare, porumbul fiert, copt sau sub formă de popcorn ­este un remediu la fel de bun ca şi preparatele naturiste bazate […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *