Un preparat rapid si gustos: farfalle cu piept de curcan
Ingrediente:
Piept de curcan (fiert) 100g (pastrati supa)
Farfalle (fierte) 200g
Ardei gras rosu 1 buc
Iaurt 1 buc
Porumb boabe 100g
Tija de telina Apio 4 buc
Marar verde o legatura mica
Maioneza
Piper
Mod de preparare
Se fierb separat pastele farfalle si pieptul de curcan, dupa care se lasa la racit.
Se taie marunt pieptul de curcan, lucru pe care il repetam si cu tijele de telina Apio si cu ardeiul gras. Atat legumele, cat si carnea dar si pastele farfalle se pun intr-un vas mai mare. La acestea adaugam porumbul, iaurtul, un pic de maioneza, marar tocat si un praf de piper. Toate ingredientele se amesteca pana se obtine o salata omogena.
Pofta buna!
[…] Vitamina E din compoziţia porumbului reduce riscul apariţiei bolilor de inimă şi ajută organele să se oxigeneze mai uşor. Datorită conţinutului bogat în potasiu şi substanţe din complexul B, consumul regulat de proumb ajută la protejarea sistemul cardiovascular. Scade nivelul colesterolului şi reduce riscul apariţiei cancerului de colon. Previne cancerul la plămâni datorită prezenţei unui tip de caroten. […]
[…] urmare, porumbul fiert, copt sau sub formă de popcorn este un remediu la fel de bun ca şi preparatele naturiste bazate […]