In sezonul cald nimic nu poate fi mai bun ca o limonada. Iar pentru a descoperi arome noi de limonada, si pline de vitamine, am rugat-o pe Corina Bacalu (artist culinar raw vegan) sa ne invete cateva combinatii irezistibile de arome. Propunerea ei a fost: limonada cu goji.

Ingrediente

lamaie

goji

miere

apa plata

Mod de preparare

Goji sunt niste fructe din Sud-Estul Asiei, sunt foarte bogate in antioxidanti si vitamina C, ajuta la intarirea sistemului imunitar al celor mici, dar si a celor mari, de asemenea este un fruct ce sustine logevitatea (este recomandat si pentru mamici 🙂 ).

Pentru aceasta reteta de limonada avem nevoie de sucul de la o lamaie pe care il vom mixa in blender impreuna cu 2 linguri de miere si fructe goji tinute la hidratat intr-un pahar cu apa. La aceasta limonada vom folosi inclusiv apa in care au fost hidratate fructele goji, dupa care vom completa cu apa plata pana cand vom avea 1l de limonada.

Spor la limonada!

 

Va mai recomandam si: limonada cu capsuni, limonada cu ghimbir, limonada cu menta.

 

4 Responses to Limonada cu goji
  1. […] Va mai recomandam si: limonada cu capsuni, limonada cu ghimbir, limonada cu goji berry. […]

  2. […] Va mai recomandam si: limonada cu menta, limonada cu ghimbir, limonada cu goji berry. […]

  3. […] Barbarum – este o comoara din Tibet. Localnicii au motive serioase sa respecte Goji pe care il consuma zilnic sub diferite forme – proaspat, ca ceai, suc, in diferite mancaruri sau ca fructe uscate. Aceasta zona este […]

  4. […] Va mai recomandam si: limonada cu capsuni, limonada cu menta, limonada cu goji berry. […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *