Pasta de peste cu somon

Chef Jakob Hausmann ne prezinta o reteta aromatizata din peste, un snack usor pentru copii dar si pentru parinti!

Ingrediente:

Rozmarin

Marar

Ceapa

Lamaie

Somon

Coriandru

Piper

Sare

Foi de dafin

Unt

Mod de preparare

Se pune o oala cu apa la fiert iar in momentul in care aceasta incepe sa fiarba, se ia de pe foc pentru a se adauga mararul, rozmarinul, coriandrul, piperul si pestele. Oala se repune pe foc mic, unde se lasa timp de o ora, avand capacul pus.

Cand pestele este gata, se scoate pe o farfurie si se lasa la racit, urmand sa se curete de piele si sa se scoata oasele.

Intre timp se taie marunt ceapa, mararul si rozmarinul. Ingredientele se pun intr-un bol in care adaugam pestele curatat, ceapa, untul tinut la temperatura camerei, suc de lamaie, sare, piper si amestecam bine cu ajutorul unei furculite.

Pofta buna!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *