De incercat: piept de pui condimentat

Ingrediente:

Piept de pui

Marar

Rozmarin

Cimbru

Usturoi

Ulei de masline

Boabe coriandru

Boabe mustar

Boabe piper

Foi de dafin

Sare

Mod de preparare

Se piseaza piperul impreuna cu mustarul si cu boabele de coriandru.

Se pune la fiert un vas cu apa, in momentul in care aceasta incepe sa fiarba, se adauga piperul macinat, boabele de mustar, boabele de coriandru pisate, mararul tocat, rozmarinul, cimbrul, usturoiul intreg in coaja, foile de dafin si un praf de sare. In aceasta apa se introduc bucatile de piept de pui, ce se lasa la fiert circa 20 de minute (in functie de grosimea carnii), la o temperatura de 60-70 de grade.

Cand  pieptul de pui este gata, acesta se scoate pe un fund de lemn si se tamponeaza usor cu un servetel. Carnea se poate servi langa un piure de cartofi sau intr-un sandwich.

 

Pofta buna!

 

BabyBoomRo-piept-de-pui-condimentat-Chef-Jakob-Hausmann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *