Ceva delicios: piept de pui la cuptor cu ardei capia

Ingrediente:

Piept de pui 2 buc

Mozzarella 200g

Ardei capia copt 150g

Miere 2 lingurite

Unt

Sare

Mod de preparare

Se unge un vas de yena cu unt dupa care se aseaza pieptul de pui in el. Se taie julien (subtire) ardeiul capia copt, se amesteca cu o lingurita de miere dupa care se aseaza peste carne.

Se taie felii de mozzarella si se aseaza peste ardeiul capia.

Vasul se introduce in cuptorul preincalzit, unde se lasa timp de 20 de minute, la o temperatura de 160 de grade.

Pofta buna!

 BabyBoom-piept-de-pui-la-cuptor-cu-ardei-capia-Lady-Chef-Cornelia-Ghisoi

One Response to Piept de pui la cuptor cu ardei capia
  1. […] la cuptor cu ardei capia. Minunat! Reteta o puteti gasi aici”, a scris Mihaela Bilic pe o retea de […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *