Supa crema de dovleac, o mancare foarte sanatoasa pentru copii si adulti, gatita de singura Lady Chef din estul Europei, maestrul culinar dna Cornelia Ghisoi.
Ingrediente: dovleac, ulei de dovleac, seminte de dovleac, ulei de masline, ceapa, pastarnac, unt, smantana de gatit, o lingura de faina si patrunjel frunze.
Urmariti o reteta rapida si super sanatoasa pentru copilul dumneavoastra!
Cititi mai multe despre singura Lady Chef din estul Europei, dna Cornelia Ghisoi aici: avantaje.ro
Supa crema de dovleac
Ingrediente :
Dovleac de placinta 500g
Ceapa, pastarnac 200g
Smantana de gatit seminte de dovleac 150g
Ulei de dovleac 20g
Sare foarte putina
Unt 40g
Faina 1 lingurita
Mod de preparare:
Ceapa, dovleacul si pastranacul se taie cuburi nu foarte mici. Se pune putin unt la incins si se adauga toate legumele. Dupa cateva minute se adauga apa fierbinte si o lingurita de faina dizolvata in putina apa rece. Se lasa la fiert 30 de minute. Cand sunt gata se pun in blander cu 1 lg de smantana, putin unt rece si se amesteca. Deasupra se presara semintele de dovlec taiate , cateva picaturi de ulei de dovleac. Se decoreaza cu patrunjel cret si o urma de smantana de gatit.
Pofta buna!
[…] se transmite din om in om, fara a se lua in considerare cat este de falsa aceasta afirmatie! ”Ca patrunjelul in supa, nici nu ajuta, nici nu […]