Tortelinii cu carne si un ingredient special: rucola

Ingrediente:

Tortellini  cu carne de curcan 250g

Smantana de gatit 200g

Branza de capra nesarata 150g

Rucola 150g

Parmezan sau cascaval 50g

Mod de preparare

Se fierb pastele tortelinii in functie de instructiunile de pe ambalaj.

Se incalzeste smantana la foc mic, se aduce pana la punctul de fierbere, dupa care adaugam telemeaua de capra rasa si amestecam. Sosul nu se lasa mult timp pe foc, daca acesta depaseste 100 grade Celsius, se va taia.

Pastele se aseaza in farfurie, iar peste acestea turnam cu o lingura sos. Adaugam rucola, iar peste aceasta radem parmezan.

Pofta buna!

One Response to Tortelinii cu carne
  1. […] Rucola este recomandata in alimentatie pentru eliminarea toxinelor din organism si a radicalilor liberi. Aceasta verdeata mai contine si fitochimicale care imbunatatesc sanatatea pielii si a ochilor, stimuland, in acelasi timp, sistemul imunitar. Fitochimicalele reduc efectele cancerigene ale hormonilor estrogeni, avand un rol important in prevenirea cancerului de prostata, cervical si ovarian. […]


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *