Rosii umplute cu branza de capra – o gustare sanatoasa pregatita de singura Lady Chef din estul Europei, dna Cornelia Ghisoi.
Ingrediente:
Rosii cherry 10 sau 20 buc
Crema de branza de capra
Paine 100g
Galbenus de ou fiert 2 buc
Ceapa verde sau obisnuita 50g
Unt 30g
Marar 1 leg
Mod de preparare
Se pune putina paine la inmuiat in lapte, iar intre timp se fierb doua oua tari, ale caror galbenusuri vor fi date pe razatoare. Se curata o ceapa si se taie marunt.
Se strecoara painea de lapte si se amesteca impreuna cu putina ceapa, cu branza de capra, galbenusul ras, untul si mararul, aceste ingrediente formand o compozitie omogena.
Rosiile se pot umple si orna dupa bunul plac al fiecaruia.
Pofta buna!
[…] purpuriu: Rosiile. Cercetari de ultima ora dovedesc ca tomatele sunt un remediu de sanatate […]
[…] digestive, la inapetenta, la dureri de cap. Pentru a obtine efectele terapeutice scontate, consumati doar mararul proaspat. Tulpinile de marar pastrate in borcanele cu apa isi pierd rapid proprietatile terapeutice, desi […]